Драмите около двойката принц Хари и Меган Маркъл не спират. Последният

...
Драмите около двойката принц Хари и Меган Маркъл не спират. Последният
Коментари Харесай

Потресаващо! Меган умира във филм като Даяна

Драмите към двойката принц Хари и Меган Маркъл не стопират. 

Последният скандал, който спретнаха, е поради кино лентата, наименуван " Хари и Меган: Бягство от двореца ".

И британци, и почитатели на кралското семейство са шокирани изключително от първите подиуми, в които Меган умира при сходни условия като принцеса Даяна,

Зрителите дефинираха кино лентата като долнокачествен и непоносим поради сцените, в които Меган губи живота си в автомобилна злополука в самото начало, което припомня за трагичната гибел на майката на принц Хари.

Прожекцията към момента не е почнала, само че към този момент е ясно, че напускането на Хари и Меган на кралския замък, откакто станаха родители на сина им Арчи, ще бъде в центъра на сюжета.

Феновете на кралското семейство са зашеметени от тези подиуми заради приликата им със същинската гибел на майката на Хари - принцеса Даяна. Възмутени фенове бързо споделиха усещанията си в обществените мрежи:

" Това е в действителност неприятен усет. Не имам вяра, че някой може да снима сходно нещо ", " Безвкусно и непоносимо ", " Достигнаха дъното. Кога ще спрат да тормозят Даяна? Нека да почива в мир ", " Това е болно ", " Нямаше потребност от нещо такова “, заключиха те.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР